Thursday, January 21, 2010

~~entry nak menunjuk~~

Hasilnya


smalam seharian aku dk blaja html ni dekat web w3school.memang bagus care die ajar macam mane nak gunakan html ni.dari awl die ajar dan bleh try satu satu ape yang die ajar tuh.

skang ni pun saje je aku gatal gatal nak menaip menggunakan ape yang aku dh blaja smalam.gune yang basic basic je.nanti lame lame blehla kot buat laman web sdri.haha.



Saya Budak Baru Belajar

1 comment:

  1. tutorial web tu mmg mudah difahami..

    masa study dlu pun belajar dari situ la.. smpai la skrg..refer kat situ jugak kdg2...=)

    neway, salam singgah ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails