Thursday, January 28, 2010

~~dah 4 hari aku tak update...aku takot sebnarnye nak update~~~

kalau ade yang mengikut blog aku ni,aku memang dah 4 hari tak upadate blog aku ni..bukan malas atau tak ada idea..idea tu idea walaupun idea bodoh...sebab aku ada idea bodoh macam ni la aku tak berani nak update...hehehe...

dah 4 hari jugakla aku berada di kampung dan menetap disini dah...pasal post yang menyinggung sesetengah pihak tu,kite sebagai blogger memang kena jaga setiap sensitiviti...kalau rase post kite tu akan menyinggung perasaan orang,baik tak payah post kan...aku pun jadi takut dah nak post ni...padahal tak ada pape pun..saje aku cuak lebih kan...hehehe...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails