Thursday, November 5, 2009

Wajah Baru

blog aku berwajah baru hari ini.bukan sebab bosan tak ada pape nak buat tapi memang dah lama bercadang nak ubah wajah.download template kat web yang aku googled.tapi tak pandai nak buang yang aku tak nak gune. nampak kotak kat tepi tu, yang empat biji tu.yang ade tulis banner tu, yang tu la aku nak buang tapi tak pandai.ade sape sape boleh tolong?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails