Monday, October 5, 2009

Majlis Konvokesyen UMP kali ke 4

alhamdulillah syukur keatas nikmatnye...hari sabtu lepas tanggal 3hb oktober aku dah grad..maknanye sempurna la pengajian aku selama bertahun tahun...

tapi semasa majlis konvokesyen ump kali ke 4 yang diadakan julung julung kalinye di kompleks sukan ade jugak yang aku terkilan...semasa dak dak course aku naik pentas, name kiteorg senyap tidak dipanggil..ini kerana sistem yang digunakan untuk memanggil name kiteorg hang...dek kerana sanitizer yg melekat kat kad alumni tu...cedey cedey...main naik je pentas tu..kesian dak course aku...sempat dipanggil 2 3 orang je...

tapi nk buat macamane benda dah jadi...macam biasa la,sesi penggambaran selepas majlis tamat...

maka dengan ini disahkan aku sebagai seorang graduan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Elektronik) Universiti Malaysia Pahang..

disini aku ingin ucapkan ribuan terima kasih kepada keluarga aku yang banyak menyokong tidak kire dari segi nasihat, kewangan dan moral...ma yang banyak menasihat, abang yang banyak bagi duit serta kakak kakak aku, dan adik adik aku...tidak lupa juga kepada kawan kawan sekalian yang banyak menolong dalam masalah pembelajaran aku semasa di ump...kepada lecturer lecturer yang tidak kedekut markah,time kasih...dan ramai lagi samada yang langsung atau tidak langsung membantu aku dalam aku mengejar cita cita...semoga ilmu yang aku timba dapat dicurahkan kepada semua...jangan ibarat pokok yang tidak mendatangkan hasil...amin...

sedikit sebanyak gambar konvo di UMP..


dengan mak

dengan mak dan adik adik perempuan

dengan mak abg dan adik lelaki

dengan adik perempuan

dengan kawan kawan, amri dan shuhairieramai lg yang tak ada

4 comments:

  1. cari keje sedak r pahni...pahtu kawen...ke gane?

    ReplyDelete
  2. CHECK IT OUT!! http://nicephonenumbers.blogspot.com/ SPREAD IT AROUND!! TELL UR FMLY AND FRENS!! BOOKMARK THIS LINK!! LINK MY BLOG PLEASEE

    ReplyDelete
  3. huhuu..
    aku jeles..ak nk konvo jgk!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails