Wednesday, October 7, 2009

Convo Celebration with her

oleh sebab die a.k.a Nur Syahirah Bt Mohd Ramle tak dapat hadir ke majlis konvokesyen aku baru baru ini pada 3hb Okt membawa kepada celebration di Pizza KB Mall.bertarikh 6hb Okt di Pizza KB Mall, kami meraikan konvokesyen aku secara sederhana.order pizza yang masuk iklan tu je yang die bagi cheese lebih tu.tak ingat dah name ape.makan makan pastu mintak tolong orang keje pizza tu amik gambar.first time kuar ngan die bawak kamera.

2 comments:

  1. aik bukan masa dtg penang ritu bawak camera gak ker? cmne ley jadik first time..hehe saje jer nak mengomen kat sini..kem salam kat syahirah yer..^-^

    ReplyDelete
  2. hehe..tu mmg bwk khas sempena konvo die...
    klau kuar kat cni mmg xbwk pn..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails