Monday, April 11, 2011

Kehilangan kad matrik

Huhu...kad matrik hilang...tapi bukan aku k...adik ipar aku...bawak die datang uitm shah alam ni untuk buat aduan kehilangan kad matrik...tapi aduan je la boleh buat kat pejabat keselamatan die..nak buat kad matrik tu kena tunggu hari lain la pulak sebab ofis dah tutup...

Sekarang tengah cari restoran yang best kat area seksyen 7 shah alam ni..ade sape sape tau tak kat mane restoran yang best kat sini..tolong...tak nak pak ali kopitiam..bosan dan terlalu ramai..hari tu dah pergi lepak lepas main futsal kat depan jpj shah alam..so rase macam tak tenang je nak makan...

Nak cari tempat yang makanan best dan suasana yang tenang je...kat mane ek...
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails