Monday, April 11, 2011

Hari emergency leave (EL) sedunia

hehe...sorry boss,saya emergency hari ni..terseliuh bahu sebab main air semalam...tapi bukan ape sangat pun...tak sakit pun..saje je mengade sebab isteri hari ni cuti...sekolah die cuti peristiwa...so nak ikut cuti same la...hehe...sambil sambil tu settlekan sedikit urusan dengan maybank pagi tadi..kad atm hilang...so ape lagi,gunekan hari ni la untuk settlekannya....ade untung jugakla tak pergi kerja hari ni kan...

lepas ganti kad atm tu,terus daftar maybank2u...senangkan urusan nanti....dulu tak sempat nak buat....senang nak bayar bil,senang nak transfer duit dan senang banyak lagi la...semua di hujung jari kan sekarang...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails