Thursday, December 2, 2010

long time no see!!

Assalamualaikum,

sudah lame tak ketemu kan....laptop sudah dihantar ke kampung...cadangan bagi kat adik yang tengah SPM tu....nasib baik broadband line kena bar,kalau tak tak berSPM la adik aku tu...niat nanti lepas die hbs SPM baru nak sambung balik line broadband tu...

bukan taknak update, tapi ade kenalan yahoo messenger kate aku tak update pun tak ape,bukan ade orang nak bace pun...tapi, peduli ape kan...whathell....

dah beberapa kali cuba mengupdate melalui blackberry ku tetapi tak boleh taip...tidak tahu kenapa...mungkin ade diluar sane blogger yang menggunakan blackberry mereka untuk update blog boleh berkongsi pengalaman berharga mereka kat sini kan....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails