Friday, August 27, 2010

MITI Putrajaya

Assalamualaikum,

dalam entry lepas pasal pergi berbuka kat Legend Hotel,saya ade sebutkan yang sebelum tu saya berada di Putrajaya.ya, di MITI Putrajaya.hari tu iaitu semalam, tak perlu pergi punch card di pejabat seperti biasa,kami terus pergi kerumah rakan sekerja dan tinggalkan motor kat rumah die.kami gerak ke Putrajaya dengan kereta die.kami berada di bangunan INSKEN seharian di sana.waktu tengahari,kami rehat di surau bangunan tersebut dan saya sempat ambil beberapa keping gambar dari dalam surau.entry ini saya gunekan saya sebab macam rase macam normal sebab pergi Putrajaya kan,pejabat kerajaan.hehehe.gambar yang diambil oleh handset ku.









4 comments:

  1. dam kemah lagi..aku under probabtion lg..mu confirm dh...hahaha,...

    ReplyDelete
  2. sedak abe so kito ni..kijo sedak,gaji sedak..bilo nk nikoh?hahah

    ReplyDelete
  3. sedak abe so kito ni..kijo sedak,gaji sedak..bilo nk nikoh?hahah
    - Abg Ohh xnakal-

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails