Sunday, May 16, 2010

sudah lama tak update

dah lama sangat aku tak update blog aku ni.kadang kadang terfikir betul ke aku ni ada blog.sebenarnya banyak sangat yang nak di update.tapi tangguh tangguh jadi terbengkalai macam tu je idea idea tu.bahaya jugak tabiat menangguhkan kerja ni.semua kerja tak menjadi, tergantung macam tu je dan masalah jugak tak selesai bila tangguh tangguh ni.tangguhkan kerja ni satu amalan yang tak elok sangat.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails