Saturday, December 5, 2009

Usaha!

earlier post pasal ape yang aku nak.tu untuk mase sekarang la.future tak tau la nak ape.usaha yang aku perlu lakukan untuk dapat ape yang aku nak adalah get self hired.huahua.ade peluang to get hired tapi kemelut dalam diri pulak menjadi halangan.die keseorangan kat sane.kalau aku keje kat sane die ade la peneman.kesian die.

ape yang aku ada sekarang dah cukup ok,aku bersyukur.Alhamdulillah.tapi tu semua pemberian abang abang aku serta kakak kakak aku beserta jugak abang ipar aku.yang atas name dan duit aku sendiri tak ada lagi..kot..eh,ade dah jugak yang aku beli sendiri..lupe..kekeke...

InsyaAllah aku akan usahakan sampai aku dapat ape yang aku nak semua tu.

InsyaAllah

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails