Wednesday, February 3, 2010

maxis da taja aku..terima kasih maxis

sekarang ,baru je berumur 2 hari maxis menaja aku.tapi tajaan pertama belum dapat lagi.tunggu sebulan dulu baru dapat.haha.yes.sekarang balik umah pikir nak rehat je.penat berdiri seharian kat maxis center kota bharu.keje ku tak berkait pun dengan kursus pengajian ku. tapi alhamdulillah aku dapat keje di kota bharu.lunch aku boleh balik lunch kat rumah.best.

aku dah jadi promoter maxis sekarang.kat maxis center.keje ku promote je pape produk maxis.wakaka.jadi sekarang tak dapat la nak mengadap laptop ni 24 jam seperti sebelum ni.jadi update blog pun mungkin dapat sekali sehari je.jangan korang sedih tau.nanti time aku boleh update,aku update banyak banyak.ngeh ngeh..

kalau korang ade pape pertanyaan pasal brukband maxis or lain lain produk maxis bolehla tanya aku.aku akan jawab ape yang aku tau.kalau aku tak tau nanti aku tanya manager aku k.

sekarang giat aku mempromosi pasal chinese new year.dengan harga rm1088 dah boleh dapat blackberry curve 8250 2 biji.(perhatian:bukan sebiji, tapi 2 biji) beserta pakej value plus 150 + value plus family.banyak lagi promosi yang cambest.nak tau lebih lanjut, kunjungi la maxis center terdekat.

3 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails